Nobel
eten & drinken

restaurant leende, restaurant heeze, high tea valkenswaard

In Leende, vlakbij de A2 gelegen,( afslag Valkenswaard ) ligt Nobel eten & drinken.  Met een eigen parkeerplaats en een verborgen parel, het mooiste terras van Heeze - Leende. U kunt bij ons terecht voor lunch, borrel & bites en high tea. 


Een prima plek voor fietsers en toeristen die even tot rust willen komen. Ontdek de Groote Heide of de Strabrechtse heide in Heeze met prachtige fiets- en wandelpaden. Leende heeft diverse campings en Bed & Breakfast.

Ook voor een koffietafel (op loopafstand van de kerk) feesten en partijen, evenementen en borrels, flexwerken, vergaderingen e.d. Grote groepen kunnen we ook aannemen.We hebben gekozen om met verse ingrediënten te werken, en dat proef je. Onze menukaart is niet groot, maar wel divers. Flexibiliteit en gastvrijheid in de horeca is de combinatie waar wij naar streven. Voor meer informatie neem gerust contact op met ons. Dirk en Joost heten u van harte welkom

Tot nader bericht zijn wij helaas gesloten.Ontbijten bij Nobel

 Vanaf 18 juli kun je elke zondag komen ontbijten. Van 10:00 tot 11:30 uur. Ontbijt bestaat uit o.a. een croissant, verse jus, beleg, broodje, gekookt eitje, koffie en thee. Voor € 10,00 per persoon. Wilt u er een glaasje bubbels bij? Dat kan natuurlijk ook! Liever thuis ontbijten? Kom het afhalen. Reserveren is wel gewenst. Bel 040 206 1731 voor meer informatie.

  • Ontbijt-2020


Wandelroute vanaf onze zaak 

U kunt ook een hele mooie waandeling maken van ongeveer 14km, met als start- en eindpunt onze zaak.

Klik hier voor de route

Cadeaubon

Leuk om een lunch, borrel of een High Tea cadeau te doen. Onze cadeaubonnen zijn te verkrijgen met elk gewenst bedrag en te halen in onze zaak.


 High wine & High beer bij Nobel

Bij Nobel kunt u nu genieten van een middag- of avondvullende High Wine of Beer. Hier word u verrast door een mooie balans van drank en spijs. Laat u verrassen door heerlijke gerechten die afgestemd zijn met de beste wijnen of bieren. Een combinatie is ook mogelijk. Minimaal 1 dag van tevoren reserveren. Het betreft een 4 gangen menu, met behoorlijke hapjes en drankjes. voor €27,50 p.p. Leuk met vrienden of familie.


Impressie