Nobel
eten & drinken

Nobel in Leende, Verse ingrediënten - Ongedwongen - Gastvrij

 

restaurant leende, restaurant heeze, high tea valkenswaard

In Leende, vlakbij de A2 gelegen,( afslag Valkenswaard ) ligt Nobel eten & drinken.  Met een eigen parkeerplaats en een verborgen parel, het mooiste terras van Heeze - Leende. U kunt bij ons terecht voor lunch, borrel, high tea en diner. 

Een prima plek voor fietsers en toeristen die even tot rust willen komen. Ontdek de Groote Heide of de Strabrechtse heide in Heeze met prachtige fiets- en wandelpaden. Leende heeft diverse campings en Bed & Breakfast.

Ook voor een koffietafel (op loopafstand van de kerk) feesten en partijen, evenementen en
borrels, flexwerken, vergaderingen e.d. Grote groepen kunnen we ook aannemen.We hebben gekozen om met verse ingrediënten te werken, en dat proef je. Onze menukaart is niet groot, maar wel divers. Flexibiliteit en gastvrijheid in de horeca is de combinatie waar wij naar streven. Voor meer informatie neem gerust contact op met ons. Dirk en Joost heten u van harte welkom

 


 

 Reserveren

 

 

 


Bellen kan ook;  040 206 1731


Nieuws

 

 

 Afhalen en bezorgen (tijdelijk)

In deze periode gaan we over op bezorging en afhalen van maaltijden. In het restaurant is beperkt plek (reserveren gewenst) tot nader bericht van RIVM. Bestel via telefoon 040 206 1731, whatsapp 0651822089 of via deze site in het contact of reserverings formulier.

Pasen bij Nobel

Paasbrunch en diner. Reserveer voor de brunch op eerste of tweede paasdag. Voor de kinderen zorgen we ook. Knutselhoek en verrassingen. 


Wandelroute vanaf onze zaak 

U kunt ook een hele mooie waandeling maken van ongeveer 14km, met als start- en eindpunt onze zaak.

Klik hier voor de route


Vergaderen bij Nobel  

Kom formeel en rustig vergaderen bij Nobel. Door onze gastvrijheid bieden wij meerdere mogelijkheden. Kijk voor alle mogelijkheden  bij  Zakelijk


Cadeaubon

Leuk om een lunch, diner of een High Tea cadeau te doen. Onze cadeaubonnen zijn te verkrijgen met elk gewenst bedrag en te halen in onze zaak.


 High wine & High beer bij Nobel

Bij Nobel kunt u nu genieten van een middag- of avondvullende High Wine of Beer. Hier word u verrast door een mooie balans van drank en spijs. Laat u verrassen door heerlijke gerechten die afgestemd zijn met de beste wijnen of bieren. Een combinatie is ook mogelijk. Minimaal 1 dag van tevoren reserveren. Het betreft een 4 gangen menu, met behoorlijke hapjes en drankjes. voor €27,50 p.p. Leuk met vrienden of familie.

Gefällt mir


 

Onze locatie